Loading color scheme

Mantraconcert

Mantra concert bij Ons Witte Kerkje, Ommel | donderdag 23 november | 19.30 uur en inloop vanaf 19.15 uur | 7.50 euro entree

Vanavond zing ik, onder begeleiding van mijn harmonium, op een machtig mooie plek, namelijk Ons Witte Kerkje. Een prachtige locatie, met fijne sfeer en magische akoestiek.

Ik zing liedjes die misschien voor sommigen bekend zijn. Soms een mantra die bekend is, maar om mijn melodie en soms een Indian Traditional waarvan voor sommigen juist de melodie bekend is. Maar ook liedjes die ik zelf bedacht hebt en voor het eerst zal delen. Het concert is om te luisteren uiteraard, maar zeker ook om mee te zingen. Daar nodig ik jou in ieder geval van harte voor uit!

Het is een intiem concert in een klein kerkje in Ommel. Het kerkje werd in de Tweede Wereld oorlog gebouwd als noodkerk en is gebouwd door de toenmalige bewoners zelf. Het gedeelte waar de diensten werden gehouden en waar ooit het koor zong dient nog als 'podium' voor voorstellingen, lezingen en concerten. Niet alleen van vanwege hoe mooi deze plek is en hoe fijn deze plek voelt, maar ook vanwege de prachtige akoestiek.

Wil je de prachtige locatie eens zien kijk dan op https://www.onswittekerkje.nl/ 

Heb je vragen of wil je je aanmelden mail dan naar kim@deseizoenenyoga of bel of app naar 06 290 76 734.