Loading color scheme

Mantraconcert

Mantra concert bij Ons Witte Kerkje, Ommel | donderdag 23 november | 19.30 uur en inloop vanaf 19.15 uur | 7.50 euro entree

Vanavond zing ik, onder begeleiding van mijn harmonium, op een machtig mooie plek, namelijk Ons Witte Kerkje. Een prachtige locatie, met fijne sfeer en magische akoestiek.

Kijk voor meer informatie bij het kopje 'Nieuws' en wil je de prachtige locatie eens zien kijk dan op https://www.onswittekerkje.nl/ 

 

Stiltewandeling ter ere van de dag van de Stilte.
Zondag 29 oktober | 7.30 tot ongeveer 9.00 uur | gratis deelname | in of rondom Helmond
 
Zondag 29 oktober is het de dag van de stilte geïnitieerd door de NSG. Deze dag is gewijd aan de kracht en het herstellend vermogen van stilte.
 
We wandelen rond de 5 kilometer in of rondom Helmond met maximaal 12 deelnemers en deelname is deze ochtend gratis, vanwege de Dag van de Stilte. We starten om 7.30 uur en zijn rond 9.00/9.30 uur klaar.
 
Wil je graag meewandelen of wil je eens ervaren wat de stilte met je doet? Meld je dan aan door te mailen naar kim@deseizoenenyoga.nl.
 
Let op! Deze nacht is de klok verzet!
 
Zie het kopje 'nieuws' voor meer informatie.
Yogalessen @ Yoga Lotus Flow in week 36.

Lieve Jackie, eigenaresse van en docente bij Yoga Lotus Flow in Helmond, is met zwangerschapsverlof en daarom mag ik hier en daar invallen en lesgeven in haar sfeervolle studio.

Deze week ben ik er op;

Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur met easy Flow

Dinsdag van 20.15 tot 21.15 met Yin Yoga (met uiteraard een vleugje Restorative Yoga :)

Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur met Easy Flow

Donderdag van 20.15 tot 21.15 uur met Yin Yoga (wederom met een vleugje Restorative Yoga)

Herfst Yogawandeling.
Herfst Yogawandeling
 
Zaterdag 7 oktober | 10.30 tot 12.30 uur |Helmond (locatie nader te bepalen)
 
Wandel je mee de stilte en de rust in? De herfst laat ons zien hoe mooi die rust is!
 
Tijdens deze yogawandeling neem ik je mee de natuur in en genieten we van de vele voordelen van wandelen, de nabijheid van de natuur, aandachts- en ademhalingsoefeningen en natuurlijk de stilte! Het is werkelijke een gouden combinatie!
 
De natuur, het wandelen, de yoga en de stilte dragen allemaal bij in het verstillen van je geest. Samen met de mindfulness oefeningen een aandacht voor de adem kun je dan lichaam en geest optimaal verzachten en kom je uit de stress stand. Er ontstaat ruimte om je brein en je lijf weer op te laden, ruimte voor nieuwe en meer zachte gedachten en creativiteit krijgt de ruimte om de vloeien.
 
We wandelen ongeveer 3 a 4 kilometer in of rondom Helmond met maximaal 12 deelnemers.
 
Deelname kost € 7.50 euro.
 
Wandel je mee zaterdag 7 oktober van 10.30 uur tot 12.30 uur? Meld je dan aan via de website of mail naar kim@deseizoenenyoga.nl.