Loading color scheme

Mantra & Yoga avond

Op deze vrijdagavond komen we samen tot rust met het samen zingen van mantra's onder begeleiding van de warme klanken van het harmonium.

Als je het fijn vindt om mee te zingen ben je uiteraard welkom om mee te zingen, mantra's zijn immers bedoeld om samen te zingen en te beleven. Mocht je meer behoefte hebt aan het beluisteren van de mantra's kan dat uiteraard ook. Op je yogamatje kun je het comfortabel maken met dekens en kussen en je fijnste vest en sokken van thuis. 

Na het zingen genieten we na in een extra lange, restorative eindontspanning.

Vrijdag 17 mei
19.30 tot 22.00 uur
Deelname € 17.50 
De Yoga Kamer, Helmond
 
 
Yogawandeling Hello Spring!

Met yogawandelen wandelen we mee met de seizoenen! De seizoenen geven ons wijze lessen en laten ons zien hoe mooi ook de seizoenen in ons leven zijn en hoe helpend het kan zijn om met de seizoenen mee te bewegen. Tijdens de wandeling maken we een mix van wandelen, yogahoudingen met ademhalingsoefeningen, aandachtoefeningen en natuurbeleving. Aan het einde van de wandeling lopen we altijd een stuk in stilte om de kracht van de natuur binnen te laten komen. 

De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk en kan via kim@deseizoenenyoga.nl of bel of app naar 06 290 76 734. Ook als je vragen hebt ben je welkom om even contact op te nemen. Deelname kost 7.50 euro.

We wandelen in en om Helmond, te denken aan de Stiphoutse bossen in Stiphout, 't Goor in Mierlo- Hout en Strabrechtse heide in Mierlo of Lierop.

De lessen gaan altijd door, ook als het weer kouder of natter wordt! Uiteraard houden we rekening met het weeralarm bij wind, storm en onweer.

Gluren bij de Buren.

Zondagmiddag 4 februari is er weer een nieuwe editie van het huiskamerfestival Gluren bij de Buren. En ook ik doe mee!

In verschillende huiskamers door heel Nederland en ook aardig wat huiskamers in Helmond zullen muzikale en creatieve optredens zijn. Ik zal die middag drie keer een concertje geven van een half uur met mantraliedjes. Bekende melodien van traditionals, oude mantra's in een nieuwe melodische jasjes en eigengemaakte mantraliedjes.

De tijden zijn:

13.30 uur.

15.00 uur.

16.30 uur.

Je kunt mij vinden in de sfeervolle huiskamer van Lieke Spierings, Nassaustraat 32 in Helmond.