Loading color scheme

Mantraconcert

Mantra concert bij Ons Witte Kerkje, Ommel | donderdag 23 november | 19.30 uur en inloop vanaf 19.15 uur | 7.50 euro entree

Vanavond zing ik, onder begeleiding van mijn harmonium, op een machtig mooie plek, namelijk Ons Witte Kerkje. Een prachtige locatie, met fijne sfeer en magische akoestiek.

Ik zing liedjes die misschien voor sommigen bekend zijn. Soms een mantra die bekend is, maar om mijn melodie en soms een Indian Traditional waarvan voor sommigen juist de melodie bekend is. Maar ook liedjes die ik zelf bedacht hebt en voor het eerst zal delen. Het concert is om te luisteren uiteraard, maar zeker ook om mee te zingen. Daar nodig ik jou in ieder geval van harte voor uit!

Het is een intiem concert in een klein kerkje in Ommel. Het kerkje werd in de Tweede Wereld oorlog gebouwd als noodkerk en is gebouwd door de toenmalige bewoners zelf. Het gedeelte waar de diensten werden gehouden en waar ooit het koor zong dient nog als 'podium' voor voorstellingen, lezingen en concerten. Niet alleen van vanwege hoe mooi deze plek is en hoe fijn deze plek voelt, maar ook vanwege de prachtige akoestiek.

Wil je de prachtige locatie eens zien kijk dan op https://www.onswittekerkje.nl/ 

Heb je vragen of wil je je aanmelden mail dan naar kim@deseizoenenyoga of bel of app naar 06 290 76 734.

 

Stiltewandeling ter ere van de dag van de Stilte.

Wandel je mee de stilte in?

Deze ochtend wandelen we vroeg om te ervaren hoe de natuur in stilte ontwaakt.
We zullen starten met oefeningen die de aandacht en de ademhaling zachter maken en je helpen om meer je aandacht te richten. Vanuit deze rust kunnen we de schoonheid van de natuur en de schoonheid van de stilte nog beter ontvangen.

We starten deze Dag van de Stilte om 7.30 uur en we zijn rond 9.00 a 9.30 uur klaar. We wandelen zo'n 5 kilometer in of rondom Helmond met maximaal 12 deelnemers en deelname is deze dag gratis.

Meer informatie en de locatie zal gedeeld worden na aanmelding een week voordat we wandelen.

Let wel op, de klok is deze nacht verzet!

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dat kan via kim@deseizoenenyoga.nl, via de website van de Dag van de Stilte of Visit Helmond.

https://dagvandestilte.nl/stiltewandeling-4/

https://www.visithelmond.nl/nl/agenda/530117876/stiltewandeling 

Herfst Yogawandeling.

We hebben weer een nieuwe datum gepland voor de volgende Yogawandeling!

Deze wandeling staat in het teken van de herfst en al het moois dat zij ons laat zien en waarvan wij kunnen leren.

Check de agenda voor meer informatie!

Fete de la Nature. 2023

Het Fete de la Nature weekend van 2023 is weer voorbij!

Ik kijk terug op een fijne (en droge!) ochtend in de prachtige Helmondse natuur die al even in standje herfst was gegaan en daarmee kwamen prachtige kleuren en geuren om van te genieten, samen met een fijne club mensen. 

Ik heb dan ook meteen weer een nieuwe Yogawandeling gepland en wel op zaterdag 7 oktober van 10.30 tot 12.30 uur. Meer informatie volgt snel!