Loading color scheme

Yogawandeling Hello Spring!

Met yogawandelen wandelen we mee met de seizoenen! De seizoenen geven ons wijze lessen en laten ons zien hoe mooi ook de seizoenen in ons leven zijn en hoe helpend het kan zijn om met de seizoenen mee te bewegen. Tijdens de wandeling maken we een mix van wandelen, yogahoudingen met ademhalingsoefeningen, aandachtoefeningen en natuurbeleving. Aan het einde van de wandeling lopen we altijd een stuk in stilte om de kracht van de natuur binnen te laten komen. 

De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk en kan via kim@deseizoenenyoga.nl of bel of app naar 06 290 76 734. Ook als je vragen hebt ben je welkom om even contact op te nemen. Deelname kost 7.50 euro.

We wandelen in en om Helmond, te denken aan de Stiphoutse bossen in Stiphout, 't Goor in Mierlo- Hout en Strabrechtse heide in Mierlo of Lierop.

De lessen gaan altijd door, ook als het weer kouder of natter wordt! Uiteraard houden we rekening met het weeralarm bij wind, storm en onweer.

Gluren bij de Buren.

Zondagmiddag 4 februari is er weer een nieuwe editie van het huiskamerfestival Gluren bij de Buren. En ook ik doe mee!

In verschillende huiskamers door heel Nederland en ook aardig wat huiskamers in Helmond zullen muzikale en creatieve optredens zijn. Ik zal die middag drie keer een concertje geven van een half uur met mantraliedjes. Bekende melodien van traditionals, oude mantra's in een nieuwe melodische jasjes en eigengemaakte mantraliedjes.

De tijden zijn:

13.30 uur.

15.00 uur.

16.30 uur.

Je kunt mij vinden in de sfeervolle huiskamer van Lieke Spierings, Nassaustraat 32 in Helmond.

 

Mantraconcert

Mantra concert bij Ons Witte Kerkje, Ommel | donderdag 23 november | 19.30 uur en inloop vanaf 19.15 uur | 7.50 euro entree

Vanavond zing ik, onder begeleiding van mijn harmonium, op een machtig mooie plek, namelijk Ons Witte Kerkje. Een prachtige locatie, met fijne sfeer en magische akoestiek.

Ik zing liedjes die misschien voor sommigen bekend zijn. Soms een mantra die bekend is, maar om mijn melodie en soms een Indian Traditional waarvan voor sommigen juist de melodie bekend is. Maar ook liedjes die ik zelf bedacht hebt en voor het eerst zal delen. Het concert is om te luisteren uiteraard, maar zeker ook om mee te zingen. Daar nodig ik jou in ieder geval van harte voor uit!

Het is een intiem concert in een klein kerkje in Ommel. Het kerkje werd in de Tweede Wereld oorlog gebouwd als noodkerk en is gebouwd door de toenmalige bewoners zelf. Het gedeelte waar de diensten werden gehouden en waar ooit het koor zong dient nog als 'podium' voor voorstellingen, lezingen en concerten. Niet alleen van vanwege hoe mooi deze plek is en hoe fijn deze plek voelt, maar ook vanwege de prachtige akoestiek.

Wil je de prachtige locatie eens zien kijk dan op https://www.onswittekerkje.nl/ 

Heb je vragen of wil je je aanmelden mail dan naar kim@deseizoenenyoga of bel of app naar 06 290 76 734.